Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περισσότεροι από 300 ομιλητές στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα

Με περισσότερους από 300 ομιλητές από την Ελλάδα και εξωτερικό στις συνεδρίες του, με την παρουσία 21 υπουργών και υφυπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων καθώς και φορέων και think tanks (Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Πανεπιστήμια Πατρών και Πελοποννήσου, ΕΛΙΑΜΕΠ, διαΝΕΟσις, Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, Konrad Adenauer Stiftung κ.α.), αλλά και με 4 νέες μελέτες, το 10ο RGC είναι έτοιμο να υποδεχθεί ομιλητές και συμμετέχοντες το τριήμερο 9-11 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτό σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση και προστίθεται ότι το φετινό Regional Growth Conference, διοργανώνεται σε μια κομβική συγκυρία για τον πλανήτη, αλλά και σε μια περίοδο, όπου η Ελλάδα διαθέτει τα περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία από ποτέ για να στηρίξει την ανάπτυξή της.

Ανάμεσα στους ομιλητές του τριημέρου είναι η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Ελίζα Φερέιρα, η οποία θα σκιαγραφήσει τις ανακατατάξεις της «επόμενης ημέρας» μετά τις γεωπολιτικές εξελίξεις, αλλά και ο πρέσβης της Σουηδίας, Γιόχαν Μπόργκσταμ, καθώς επίσης και στελέχη της ΕΕ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, επενδυτικών τραπεζών κ.α.

Θα συμμετέχουν επίσης περισσότεροι από 60 βουλευτές και ευρωβουλευτές από 8 χώρες της Μεσογείου. Σε επίπεδο περιφερειακής διοίκησης, το «παρών» στην Πάτρα θα δώσουν 8 περιφερειάρχες, περισσότεροι από 70 δήμαρχοι και δεκάδες στελέχη ΟΤΑ.

«Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ακαδημαϊκή κοινότητα, επιχειρήσεις, αλλά και ενεργοί πολίτες θα συναντηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και θα αναδείξουν τα οράματα και τις στοχεύσεις τους για τα επόμενα χρόνια σχετικά με την Περιφερειακή Ανάπτυξη» όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!