Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Centric Συμμετοχών Απόκτηση ξενοδοχειακής μονάδας

Η Centric Συμμετοχών ΑΕ ανακοίνωσε ότι η, κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, Grandbay Limited, συμμετείχε στην διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που αφορούσε σε μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Αράχωβας και αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής με αποτέλεσμα την κατακύρωση της μονάδας στη θυγατρική της εταιρείας για το ποσό των 1,1 εκατ. ευρώ περίπου.

Πρόκειται για συγκρότημα δύο κτιρίων που λειτουργεί ως ξενοδοχειακή επιχείρηση. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών του πλειστηριασμού θα ακολουθήσουν άμεσα με την καταβολή του εκπλειστηριάσματος και των τελών χρήσης.

Η επενδυτική αυτή κίνηση εντάσσεται, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου της Centric για την ενίσχυση της μονάδας τουριστικών ακινήτων, κυρίως σε περιοχές υψηλής προβολής.

Η βιομηχανία του τουρισμού εξακολουθεί να διαμορφώνει ευνοϊκές προοπτικές ανάπτυξης. Ο Όμιλος της Centric παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην αναζήτηση των κατάλληλων ευκαιριών στον τομέα αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!