Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Το 2021 η οδική βοήθεια της εταιρείας υποστήριξε 518.800 ασφαλισμένους

Το 2021 η Οδική Βοήθεια της Interamerican υποστήριξε 518.800 ασφαλισμένους, οι οποίοι χρειάστηκαν βοήθεια στον δρόμο.

Ρυμούλκησε 181.600 οχήματα, επισκεύασε πάνω από 9.000 αυτοκίνητα στο δίκτυο CAR POINT σε όλη την Ελλάδα και στο κεντρικό της κατάστημα στην Αθήνα και προσέφερε τη νέα υπηρεσία αλλαγής μπαταρίας σε 1.664 ασφαλισμένους, στο σημείο ακινητοποίησης του οχήματός τους.

 Αυτά τα στοιχεία δημοσιοποίησε σήμερα η εταιρεία με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.

Επιπλέον, η Anytime, το 2021 λάνσαρε το Smart Drive, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που προάγει τη σωστή οδηγική συμπεριφορά και επιβραβεύει τους οδηγούς για την ασφαλή οδήγησή τους.

«Στον τομέα της ευαιασθητοποίησης των πολιτών, η εταιρεία αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των επαγγελματιών της, προωθεί από τα δικά της μέσα, περιεχόμενο για την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα, συνάπτει συνεργασίες με οργανισμούς και ακαδημαϊκους φορείς για την ανταλλαγή γνώσης πάνω σε θεματα τεχνολογικών εξελίξεων, στατιστικών και καλών πρακτικών που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν και στη χώρα μας. Μία από αυτές είναι και η συνεργασία με το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!