Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Avramar Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη

Στη διεθνή έκθεση Seafood Expo Global που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη συμμετείχε η Avramar, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μεσογειακών ψαριών στον κόσμο, που δημιουργήθηκε από την ένωση των εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας Ανδρομέδα, Νηρέας, Σελόντα και Περσεύς.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά σε αυτή την καταπληκτική έκθεση που μας φέρνει πιο κοντά με πελάτες και συνεργάτες. Η Avramar βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να μπορεί να παρέχει ‘Καλύτερα Ψάρια για Καλύτερη Ζωή', μέσα από τα ξεχωριστά της προϊόντα, το λαβράκι, την τσιπούρα, το φαγκρί και τον κρανιό. Η Seafood Expo Global ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Avramar και ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Thor Talseth, Group CEO.

H ετήσια έκθεση Seafood Expo Global αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση θαλασσινών στον κόσμο, ενώ φέτος συμμετείχαν 1.550 εκθέτες από 76 διαφορετικές χώρες.

Χιλιάδες επισκέπτες, έμποροι και προμηθευτές από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στη φετινή τριήμερη έκθεση, προκειμένου να μοιραστούν από κοντά τα νέα τους και να διευρύνουν το επιχειρησιακό τους δίκτυο.

Η επόμενη έκθεση Seafood Expo Global/Seafood Processing Global αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 25-27 Απριλίου, 2023.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!