Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία Ενίσχυση της κτηνοτροφικής παραγωγής στη νησιωτική Ελλάδα

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου "Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις" προτείνονται, μεταξύ άλλων, διατάξεις για την έκτακτη ενίσχυση της κτηνοτροφικής παραγωγής στη νησιωτική Ελλάδα που πλήπεται λόγω των σημαντικών αυξήσεων του κόστους εισροών.

Με την ενίσχυση αυτή επιχειρείται να αντιμετωπιστεί η σημαντικότατη αύξηση του κόστους στις βασικές πρώτες ύλες των κτηνοτρόφων, δηλαδή στις ζωοτροφές, η οποία έχει παρατηρηθεί ήδη από το έτος 2021, η οποία έχει τεράστιες επιπτώσεις στο τελικό κόστος παραγωγής του γάλακτος και του κρέατος. Ως αποτέλεσμα της αύξησης αυτής έρχεται η κρίσιμη μείωση του εισοδήματος των κατά κύριο επάγγελμα κτηνοτρόφων και η απειλή της βιωσιμότητας του πρωτογενούς τομέα της κτηνοτροφίας, προβλήματα που τίθενται με ιδιαίτερη ένταση στις νησιωτικές περιοχές της χώρας λόγω και του μεταφορικού κόστους. 

Παρατίθεται ακολούθως η τροπολογία στο σύνολό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!