Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generation Y Διακρίσεις στα IAB MIXX AWARDS

Με όλα τα διαθέσιμα βραβεία με τρεις διαφορετικούς πελάτες της στην κατηγορία Search (ενέργειες που χρησιμοποιούν τακτικές search μάρκετινγκ με υποδειγματικό τρόπο) διακρίθηκε η Generation Y - International eBusiness Hub στην τελετή απονομής των IAB MIXX AWARDS. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Generation Y-International eBusiness Hub, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν με γραφεία σε 10 χώρες και εξαγωγική δραστηριότητα σε 24. 

Κέρδισε μια ολόκληρη κατηγορία μόνη της με τα εξής έργα: 

  • Gold: «Performing for Toi&moi» για το www.toi-moi.com  
  • Silver: «Give me some Sugarfree» για το www.sugarfreeshops.com  
  • Bronze: «Performance in a Box» για το www.boxpharmacy.gr 
  • Βραβείο μελών: «Performing for Toi&moi» για το www.toi-moi.com 

Τα MIXX AWARDS είναι βραβεία με διεθνή χαρακτήρα και προβολή και με επιπλέον δυνατότητα τη συμμετοχή των χρυσών νικητών στα Europe MIXX AWARDS. 

«Η κατάκτηση αυτή μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια, μας χαροποιεί για τα αποτελέσματα που φέραμε στους πελάτες μας, ενώ μας δημιουργεί αυξημένη την αίσθηση ευθύνης όχι μόνο απέναντι στο πελατολόγιό μας, μα και στο να συνεχίσουμε να εισάγουμε καινοτομίες και πρωτοπορία στις παρεχόμενες λύσεις μας, για να παράγουμε τη μέγιστη δυνατή επιστροφή επένδυσης», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας και Jr. Partner της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!