Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σύλλογος Λογιστών Ν. Χανίων Επικοινωνία υποψηφίων με τη βάση των αντιπροσώπων στην εκλογοαπολογιστική της ΠΟΦΕΕ

Σύλλογος Λογιστών Ν. Χανίων

Δελτίο Τύπου

Επικοινωνία Υποψηφίων με την Βάση των Αντιπροσώπων στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. της 1ης έως 3ης Απρ 2022

Στα πλαίσια της επικείμενης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών που θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων από την 1η έως την 3η Απριλίου 2022 καλούμε την Διοίκηση να προβεί άμεσα στις κάτωθι ενέργειες:

Να στείλει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (mail) των Αντιπροσώπων οι οποίοι έχουν αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση  στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους των εκλογών αυτών. Τούτο ώστε οι υποψήφιοι να μπορούν να στείλουν επιστολές που να τεκμηριώνουν τις σκέψεις τους ως υποψήφιοι, την διάθεσή και την στρατηγική τους ώστε οι Αντιπρόσωποι να έχουν την απαιτούμενη ενημέρωση, τον χρόνο να σκεφτούν με ησυχία ώστε την παραμονή των εκλογών να μπορούν να  ρωτήσουν για ότι τους προβληματίζει αλλά και να τους ακούσουν στα λίγα λεπτά που θα έχουν στην διάθεσή τους οι ομιλητές.

Τα παραπάνω ζητούνται ώστε:

  • Να μην μείνουμε ξανά στην διαδικασία να έχουν λόγο  έως 3-5 λεπτά ο κάθε υποψήφιος ή ο κάθε αντιπρόσωπος που θέλει να τονίσει κάτι ή να πει την γνώμη του. (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ο πολύ μικρός χρόνος αυτός είναι γιατί στην Συνέλευση θα παρευρεθούν περίπου 500 Αντιπρόσωποι με δικαίωμα λόγου, άρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα χρόνου)
  • Να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τα υφιστάμενα μέλη της Διοίκησης τα οποία θα είναι υποψήφιοι, να έχουν στην διάθεσή τους τα στοιχεία της επικοινωνίας με τους Αντιπροσώπους ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι να μην τα έχουν. 
  • Να ενημερωθεί ο κάθε αντιπρόσωπος εμπεριστατωμένα για την διάθεση, τις προτάσεις, τις προοπτικές του κάθε υποψηφίου. Πρέπει  να κάνουμε κάθε προσπάθεια να γίνουμε όσο περισσότερο δημοκρατικοί στις διαδικασίες μας.  Γιατί πρέπει να δίδουμε μόνο 3-5 λεπτά για ενημέρωση ενός τόσο σημαντικού θέματος, σε τέτοιες σημαντικές στιγμές που διανύει το επάγγελμά μας; 

Όσο αφορά το θέμα των προσωπικών δεδομένων (που θα δοθούν τα Mail των Αντιπροσώπων στους Υποψηφίους)  ότι οι Αντιπρόσωποι έχουν μέγιστη ευθύνη για τις αποφάσεις τους, και συνεπώς, δεν έχουν την πολυτέλεια να μην δώσουν το Mail τους για να ενημερωθούν. Αν έχουν τέτοια προβλήματα καλύτερα θα ήταν να μην έβαζαν υποψηφιότητα για Αντιπρόσωποι. Περεταίρω μπορούν και οι Σύλλογοι να εξουσιοδοτήσουν την διοίκηση να δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας στους Υποψηφίους όπως κάνουμε και εμείς τώρα. 

Σημειωτέο και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Σύλλογος Χανίων δεν θα έχει υποψήφιο στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Συνεπώς : Παρακαλούμε τα στοιχεία επικοινωνίας των αντιπροσώπων μας να δοθούν σε όποιον συνάδελφο επιθυμεί να είναι υποψήφιος έχοντας και εμείς όμως την απαίτηση από αυτούς να μας παραθέσουν συνοπτικά τις προοπτικές και το όραμά τους. 

Τέλος να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους υποψήφιους ή μάλλον να τους ευχηθούμε , σε όσους εκλεγούν, καλή και αποδοτική θητεία για το καλό του επαγγέλματος. Τούτο γιατί η επιτυχία εκλογής από μόνη της δεν σημαίνει και τίποτα ουσιώδες αν δεν συνδυαστεί με κόπο (και όχι λόγια) και με όραμα (και όχι απλή διαχείριση).  Να ευχηθούμε λοιπόν γι αυτό μα και να ελπίσουμε σε αυτό.  

Με εκτίμηση
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωστής
Η Αντιπρόεδρος Δασκαλάκη Αθηνά
Η Γραμματέας Σαριδάκη Μαρίνα 
Ο Ταμίας Μυλωνάκης Εμμανουήλ
Το Μέλος  Σγουράκη Ευφροσύνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Γαζίνα Βασιλική
13/06/2022 18:11:29

παρακαλώ θα μου στείλετε το e-mail σας ;