Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

AVRAMAR Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022)

Ο Όμιλος AVRAMAR, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μεσογειακών ψαριών στον κόσμο, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Seafood Expo North America (SENA 2022) που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στη Βοστώνη στις 14 - 16 Μαρτίου.

Το περίπτερο της AVRAMAR αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή της έκθεσης, ενώ αποτέλεσε έναν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την ευρύτερη αγορά της Β. Αμερικής, προσφέροντας ευκαιρίες για συνέργειες και συνεργασίες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά περισσότερα για τα ολόφρεσκα ελληνικά μεσογειακά ψάρια του Ομίλου, που «ταξιδεύουν» καθημερινά από την Αθήνα αεροπορικώς σε 10 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά.

Επίσης, δοκίμασαν συνταγές με κρανιό, λαβράκι και τσιπούρα από τον διάσημο σεφ Peter Minaki.

Σημειώνεται ότι η ΑVRAMAR αποτελεί το νεότερο μέλος του National Seafood Council -NSC, υποστηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία Eat Seafood America, η οποία προωθεί τη σωστή και υγιεινή διατροφή με θαλασσινά.

Η AVRAMAR, ήταν χορηγός στο συνέδριο της Ένωσης Βιομηχανίας Τροφίμων - FMI (Food Industry Association), η οποία στοχεύει στην προώθηση της διατροφής των οικογενειών και τον εμπλουτισμό της ζωής με θρεπτικά και ασφαλή τρόφιμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!