Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Β. Σπανάκης Ερώτηση για τη διαγραφή δημοτικών οφειλών σε ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτηση του Βασίλη Σπανάκη για την άμεση διαγραφή δημοτικών οφειλών σε ιδιοκτήτες ακινήτων για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα 

Νομοθετική ρύθμιση για την άμεση διαγραφή δημοτικών οφειλών σε ιδιοκτήτες ακινήτων για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, ζητά με ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη, ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης.

Ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων ταλαιπωρούνται λόγω της μη ύπαρξης συντονισμού μεταξύ των Δήμων της χώρας, των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι είναι εντελώς παράλογο οι ιδιοκτήτες ακινήτων να οφείλουν ανταποδοτικά τέλη σε Δήμους για ακίνητα που δεν χρησιμοποιούνται και είναι κενά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!