Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πυρκαγιές Αυγούστου 2021 Παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων οφειλών

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τρεις αποφάσεις για την παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για περιοχές της Εύβοιας και της Αρχαίας Ολυμπίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021.

Παρατίθενται ακολούθως οι σύνδεσμοι προς τις αποφάσεις αυτές:

Α. 1028/2022: Παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 3.8.2021.

Α. 1029/2022: Παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 3.8.2021.

Α. 1030/2022: Παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των Δημοτικών Ενοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας και Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 4.8.2021.

Νωρίτερα είχε δημοσιευτεί και η απόφαση Α. 1031/2022 για την παράταση της προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των κοινοτήτων Λανθίου, Χαριάς και Λαντζοίου της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης και των κοινοτήτων Βαρβάσαινας, Κολιρίου, Παλαιοβαρβάσαινας της Δημοτικής Ενότητας Πύργου του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 04.08.2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!