Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Great Exhibitions Διπλή χρυσή βράβευση στα Greek Exports & Forum Awards

H Great Exhibitions, απέσπασε διπλή χρυσή βράβευση, στα Greek Exports & Forum Awards, μετά από ψηφοφορία κοινού και επιτροπής, στις 2 κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε.

Η πρώτη διάκριση, σύμφωνα με ανακοίνωση, ήταν η Top Branded Export Service, για την εκθεσιακή της ταυτότητα "Truly Greece", η οποία προάγει τα Ελληνικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, μέσα από το εκθεσιακό πρόγραμμα της Great Exhibitions.

Η δεύτερη ήταν η Top Export Consultant, για τη συμβολή της, είτε μέσω φυσικών εκθέσεων, είτε μέσω διαδικτυακών Β2Β, είτε μέσω της ψηφιακής έκθεσης τροφίμων και ποτών FOOD MARKET SHOW Edition 2, στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των Ελληνικών εταιρειών του αργροτοδιατροφικού τομέα.

Παράλληλα, διάκριση έλαβε και προσωπικά ο Managing Director της εταιρείας Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, με το "Honorary Export Distinction" που έλαβε στα Greek Exports Forum & Awards από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΔΥ ΟΕΥ για την πολυετή συνεισφορά του στον εξαγωγικό τομέα της χώρας.

Στόχος της εταιρείας για το 2022, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους, με συνεργασίες στο κομμάτι των διαδικτυακών αλλά και φυσικών Β2Β συναντήσεων.

Τέλος, ετοιμάζεται και η νέα έκδοση της διαδικτυακής πλατφόρμας FOOD MARKET SHOW, η οποία θα «στεγαστεί» και φέτος στο Great Exhibitions Expo Complex. Η επερχόμενη Food Expo 2022, θα γίνει στις 12 - 14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!