Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΙNTEΡTAN Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση στο Λονδίνο

Η ελληνική εταιρεία αναλώσιμων ειδών συσκευασίας τροφίμων και ποτών ΙNTEΡTAN ΑΕ θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση «Hotel, Restaurant & Catering» (H.R.C)», η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το τριήμερο 21-23 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για περισσότερα από 86 χρόνια η H.R.C βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη φιλοξενία, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο για να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα τελευταία προϊόντα από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς.

Σε ένα έτος-ορόσημο για την εταιρεία, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της, η IΝΤΕΡΤΑΝ θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το ανανεωμένο της κωδικολόγιο, το οποίο επιλέγεται προσεκτικά, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον σε συνάρτηση με τις ανάγκες της αγοράς.

Ήδη, από το 2015, με την εμφάνιση της σειράς Tessera Bio Products, η εταιρεία «σύστησε» στην αγορά αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, που σταδιακά αποδείχθηκαν πανάκεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ένδειξη της επιτυχημένης πορείας που σημειώνει η ΙΝΤΕΡΤΑΝ στο εξωτερικό, αποτελεί- μεταξύ άλλων - το γεγονός ότι θα είναι χορηγός του διεθνούς διαγωνισμού μαγειρικής «International Salon Culinaire». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σεφ και θα διεξαχθεί ζωντανά στο χώρο της έκθεσης του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!