Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Designia Insurance Brokers Η εταιρεία στους νικητές των Digital Finance Awards

Μια διάκριση επεφύλασσαν για τη Designia Insurance Brokers τα Digital Finance Awards, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα.

Η εταιρεία, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, αναδείχθηκε ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας Best Core System Project, κερδίζοντας το Bronze award για το έργο «Η Τεχνολογία στην Εμπειρία του Πελάτη».

Η Άννυ Τρύφων, διευθύνουσα σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά:

«Η βράβευση από έναν πρωτοποριακό θεσμό, όπως είναι τα Digital Finance Awards, αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και μας γεμίζει χαρά. Πάνω απ' όλα, είναι μια αναγνώριση ότι κάνουμε τα σωστά βήματα προς τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη εμπειρία, τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες μας. Με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που μας προσφέρουν διακρίσεις όπως αυτή, θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στη βαθύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, με στόχο να προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις που διατηρούν υψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!