Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη Αποτελεσματικός και πολυβραβευμένος ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Η Ευρωπαϊκή Πίστη τους τελευταίους 6 μήνες έχει διακριθεί με 8 βραβεία από εξιδεικευμένους φορείς οι οποίοι σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία.

Πιο συγκεκριμένα, έχει αποσπάσει:

  • 3 Gold βραβεία, δύο στα "e-volution Awards" και ένα στην πρόσφατη εκδήλωση των "Digital Finance Awards"
  • 4 Bronze βραβεία, δύο στα "e-volution Awards", ένα στα "Ermis Awards" και ένα στα "Bite Awards"
  • 1 Honorable Mention Award στα "Sitecore Experience Awards".

Οι ανωτέρω διακρίσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, αφορούν στο εταιρικό site www.europaikipisti.gr και στο portal πελατών "My Portal", δύο κομβικά έργα για την Ευρωπαϊκή Πίστη, στα οποία εφαρμόστηκαν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες, με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δηλώνει ότι «δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία πελάτη (CX/UX), καθώς αυτή αποτελεί ολοένα και περισσότερο σημείο διαφοροποίησης και διαμορφώνει τις προσδοκίες των πελατών για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που θα λάβουν.

Στα άμεσα σχέδια της είναι η ενσωμάτωση επιπλέον λειτουργιών με στόχο την υλοποίηση υπηρεσιών και την παροχή προϊόντων υψηλού επιπέδου, που δημιουργούν αξία για τους Ασφαλισμένους της και που θα διευκολύνουν το πολύτιμο έργο του Δικτύου Πωλήσεων της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!