Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Elorus myDATA, ηλεκτρονική τιμολόγηση & διαχείριση όλων των πελατών του γραφείου σας σε μια πλατφόρμα

Elorus: myDATA, ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαχείριση όλων των πελατών του γραφείου σας σε μια πλατφόρμα


 
Κατά τους πρόσφατους μήνες, με την έναρξη λειτουργίας των ηλεκτρονικών βιβλίων myDATA αλλά και την είσοδο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στις ζωές μας, η συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους αναθεώρησης του τρόπου έκδοσης και διαχείρισης παραστατικών. Διαδικασία στην οποία αναπόφευκτα έχουν εμπλακεί και τα λογιστικά γραφεία, με στόχο να επιλέξουν και να προτείνουν την ιδανική λύση τιμολόγησης στους πελάτες τους. Μια λύση που αφενός θα βοηθά την επιχείρηση αυτοματοποιώντας τη διαδικασία διαβίβασης στο myDATA, αφετέρου θα εξυπηρετεί και το λογιστικό γραφείο, αποφέροντας μείωση του διαχειριστικού κόστους και του κόστους επικοινωνίας με τον εκάστοτε πελάτη.

Αν και τα προϊόντα τιμολόγησης στην αγορά πολλαπλασιάστηκαν με την έλευση του myDATA, η εφαρμογή του Elorus λειτουργεί ήδη από το 2014 ως η πρωτοπόρα ελληνική πλατφόρμα τιμολόγησης, με πλούσιο κατάλογο δυνατοτήτων αλλά και πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση αλλά και το λογιστικό γραφείο.

Αποστολή στο myDATA και ηλεκτρονική τιμολόγηση

Πολύ εύκολα, οι πελάτες σας μπορούν να εκδίδουν τιμολόγια, αποδείξεις λιανικής και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, είτε με την απευθείας διασύνδεση του Elorus με το myDATA (αθεώρητα παραστατικά), είτε μέσω του πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης SoftOne EINVOICING για παραστατικά που απαιτούν φοροσήμανση.

Άμεση πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα των πελατών σας και δυνατότητα διασύνδεσης με το λογιστικό πρόγραμμα

Όσον αφορά το λογιστικό γραφείο,το Elorus απλουστεύει την παρακολούθηση των πελατών - επιχειρήσεων, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα τους μέσω ειδικού λογαριασμού για το λογιστή. Εφόσον οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το Elorus και ενημερώνουν την εφαρμογή καθημερινά με τις δαπάνες, τα έξοδα και τις πληρωμές λογαριασμών τους, ο λογιστής έχει αυτομάτως πλήρη εικόνα των εξόδων αλλά και πρόσβαση στο αρχείο συνημμένων τιμολογίων και αποδείξεων αγορών. Έτσι μειώνεται σημαντικά το κόστος επικοινωνίας, ενώ παράλληλα εξαλείφεται και το περιθώριο λάθους ή παράλειψης καταχώρησης παραστατικών.

Τέλος, με την έλευση του myDATA οι διαδικασίες οικονομικής παρακολούθησης αυτοματοποιούνται ακόμα περισσότερο, καθώς ως λογιστής μπορείτε να κατεβάζετε όλα τα παραστατικά που έχουν εκδώσει οι πελάτες σας μέσω του Elorus, απευθείας στο δικό σας λογιστικό πρόγραμμα.

Εξαγωγή οικονομικών αναφορών και διευκόλυνση προετοιμασίας λογιστικών βιβλίων

Το Elorus μπορεί να να σας βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων και την σωστή καθοδήγηση των πελατών σας. Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κάνετε εξαγωγή οικονομικών αναφορών, αυτόματο υπολογισμό ΦΠΑ και αποστολή ΜΥΦ για τα έσοδα, αλλά και να προετοιμάζετε τα διπλογραφικά βιβλία μέσω μαζικής εξαγωγής των εσόδων, εξόδων και των συνημμένων αποδείξεων.

Πρoμήθεια εφ’ όρου ζωής για τα λογιστικά γραφεία

Επιπλέον του οφέλους από τη χρήση της πλατφόρμας, το Elorus προσφέρει και ειδικό πρόγραμμα επιβράβευσης για λογιστικά γραφεία. Με κάθε νέα συνδρομή Elorus που προκύπτει από δική σας σύσταση το Elorus σας παρέχει ένα σημαντικό ποσοστό προμήθειας ως επιβράβευση. Η προμήθεια αφορά τόσο την αρχική όσο και όλες τις ακόλουθες πληρωμές συνδρομής που θα πραγματοποιήσει ο πελάτης στην πλατφόρμα. Μέσω της ειδικής πλατφόρμας συνεργατών μπορείτε να παρακολουθείτε τους εγγεγραμμένους πελάτες καθώς και τις αμοιβές που σας αναλογούν από αυτούς.

Συνδυάζοντας το πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” που έχει ανοίξει αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να προτείνετε στους πελάτες σας να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα και να επωφεληθούν της έκπτωσης 90% μέσω voucher. 

Οι πελάτες σας έχοντας το οικονομικό κίνητρο του προγράμματος του ψηφιακού μετασχηματισμού αλλά και τη δυνατότητα εκσυγχρονισμού των διαδικασιών της επιχείρησής τους θα επωφεληθούν διπλά από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης σαν το Elorus, ενώ από την πλευρά σας θα λαμβάνετε προμήθεια για πάντα.

Πως οι πελάτες σας μπορούν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους

Αν και μέσω του Elorus οι πελάτες σας μπορούν πολύ εύκολα να εκδίδουν όλα τους τα παραστατικά (θεωρημένα και αθεώρητα), να τα στέλνουν απευθείας στο myDATA μέσω της ίδιας της εφαρμογής ή του πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης και να παρακολουθούν τα έξοδά τους, οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν σταματούν εδώ.

Online πληρωμές

Οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, μπορούν να δέχονται online πληρωμές για οποιοδήποτε παραστατικό έχει εκδοθεί μέσω της πλατφόρμας. Το Elorus συνεργάζεται με τους πιο δημοφιλείς παρόχους online πληρωμών (VivaWallet, PayPal, Stripe κ.ά.), που υποστηρίζουν όλους τους τύπους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών έτσι ώστε οι πελάτες σας να πληρώνονται πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία έξτρα χρέωση προς την πλατφόρμα.

Εύκολη καταγραφή χρόνου και αύξηση παραγωγικότητας

Μέσω του Elorus κάθε επιχείρηση μπορεί να καταγράφει το χρόνο εργασίας των εργαζομένων ώστε να οργανώνει καλύτερα το σχεδιασμό της και να αυξάνει την παραγωγικότητα της. Με την καταγραφή κάθε project, η επιχείρηση έχει καλύτερη εικόνα για το εκάστοτε στάδιο υλοποίησης, μπορεί να αξιολογεί το χρόνο που χρειάζεται κάθε συνεργάτης για να παραδώσει το έργο καθώς και να κοστολογεί με ακρίβεια τα έργα που αναλαμβάνει.

Ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρηση και το λογιστή

Το γεγονός ότι μια εφαρμογή τιμολόγησης θα απλοποιήσει τη δουλειά σας και θα βοηθήσει στην καθημερινή συνεργασία με τους πελάτες σας, συμβάλλοντας θετικά και στην κερδοφορία αυτών είναι πλέον προφανές. To Elorus είναι η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και time tracking που για πάνω από 8 χρόνια βρίσκεται μπροστά στις αλλαγές της Ελληνικής νομοθεσίας και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να οργανώσουν τα οικονομικά τους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους.

Λαμβάνοντας υπόψη  και το πρόγραμμα επιβράβευσης με προμήθεια, το Elorus γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό για τα λογιστικά γραφεία, που επωφελούνται πλέον από τις συνδρομές των πελατών τους στην πλατφόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Elorus μέσω email ή να κλείσετε μια online παρουσίαση με κάποιον εκπρόσωπο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!