Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

TÜV AUSTRIA Hellas Συνεργασία με το IoCT για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων

Η TÜV AUSTRIA Hellas, Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, ξεκινά συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Χρώματος (IoCT) που αποτελεί το μοναδικό φορέα εκπαίδευσης και κατάρτισης στον κλάδο των χρωμάτων για την Ελλάδα.

Το Ινστιτούτο παρέχει εκπαίδευση σε επαγγελματίες βαφείς, επιθεωρητές βαφής, στελέχη χρωματοβιομηχανιών, προσωπικό χρωματοπωλείων ή άμεσα εμπλεκόμενων στον κλάδο των χρωμάτων όπως αρχιτέκτονες και μηχανικούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι επαγγελματίες βαφείς έχουν πλέον τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τα επαγγελματικά προσόντα τους με το διαπιστευμένο, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024, σχήμα πιστοποίησης «Τεχνίτης Βαφέας».

Tο σχήμα αυτό, όπως υπογραμμίζεται, έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στη βιομηχανία χρωμάτων και στον κατασκευαστικό κλάδο, σχετικά με το ποιοτικό επίπεδο προσόντων που απαιτείται να διαθέτουν οι επαγγελματίες βαφείς, προκειμένου να εκτελούν με τεχνική αρτιότητα την προετοιμασία και βαφή οποιουδήποτε υποστρώματος, για λόγους προστασίας, υγιεινής και αισθητικής, και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!