Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ - HDB Ενημερωτική εκδήλωση για την ψηφιακή κοινότητα “InnoAgora”

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - HDB, προσκαλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση της νέα ψηφιακής πλατφόρμας διασύνδεσης InnoAgora - GrowwithInnoAgora» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα: 15.30 - 17:00, αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις -  μέλη του ΕΒΕΑ.

Η ομάδα της HDB θα παρουσιάσει την "InnoAgora", τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διασύνδεσης, που δημιούργησε στην πλατφόρμα "EuroQuity" της Bpifrance. Μέχρι στιγμής η EuroQuity φιλοξενεί περισσότερους από 17.000 εταιρίες και 2.600 επενδυτές.

Σκοπός της InnoAgora είναι να παρέχει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να τονώσουν την εξωστρέφεια τους και να προχωρήσουν σε επενδυτικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις και επενδυτές του εξωτερικού.

Τα μέλη της InnoAgora ξεπερνούν ήδη τα 260 σε μόλις 4 μήνες λειτουργίας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας MicrosoftTeams και για τη συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή.

Η συμμετοχή στην InnoAgora, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, δίνει στις επιχειρηματίες τη δυνατότητα να:

  • ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά των επιχειρήσεών τους και να γνωρίσουν πιθανούς συνεργάτες και επενδυτές από όλο τον κόσμο
  • λάβουν συμμετοχή στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, matchmaking και e-pitching εκδηλώσεις που θα διοργανώνει η HDB μαζί με τους συνεργάτες της
  • παρακολουθούν χρήσιμες εξελίξεις για την ελληνική και την Ευρωπαϊκή επιχειρηματική σκηνή που θα μοιράζεται η HDB και να συμμετέχουν αποκλειστικά σε posts και συζητήσεις.
  • ανακαλύψουν και να αιτηθούν για τα διάφορα projects που υποστηρίζονται από την Ε.Ε. και φιλοξενούνται στο EuroQuity, όπως για παράδειγμα το InvestHorizon.

Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν δωρεάν στην πλατφόρμα InnoAgora, κατά την εγγραφή αποκλειστικά, για τις επιχειρήσεις - μέλη του ΕΒΕΑ αυτές θα φέρουν αυτόματα το label του επιμελητηρίου, που θα δρα, ως σφραγίδα πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Καινοτομίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, στο τηλέφωνο: 210 7450436, καθώς και με το τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΕΒΕΑ στα τηλέφωνα: 210 3382341, 210 3382364 και 210 3382460.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!