Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ινδονησία Το Μπαλί θα ανοίξει και πάλι για τους ξένους ταξιδιώτες

Το Μπαλί της Ινδονησίας θα αρχίσει να υποδέχεται και πάλι ταξιδιώτες από όλες τις χώρες αργότερα αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι, τρεις και πλέον μήνες αφού ανακοίνωσε ότι ανοίγει τα σύνορα σε υπηκόους ορισμένων χωρών.

Αν και το Μπαλί επισήμως άνοιξε σε επισκέπτες από την Κίνα, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία μεταξύ άλλων χωρών στα μέσα Οκτωβρίου, δεν έχουν υπάρξει ακόμα απευθείας πτήσεις, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Σαντιάγκα Ούνο σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Η απόφαση έρχεται παρά τη σταθερή αύξηση στα κρούσματα COVID-19 στην Ινδονησία αυτό τον μήνα, μολονότι η χώρα έθεσε υπό έλεγχο τις εξάρσεις το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης χρονιάς. Οι υγειονομικές αρχές έχουν αποδώσει την αύξηση στην Όμικρον.

Το Μπαλί προσέλκυσε 6,2 εκατ. ξένους επισκέπτες το 2019, τη χρονιά πριν ενσκήψει η πανδημία της COVID-19, αλλά οι αυστηροί συνοριακοί περιορισμοί κατέστρεψαν τον τουρισμό, που συνήθως αντιστοιχεί στο 54% της οικονομίας του.

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα ξεκινήσει και πάλι πτήσεις προς το Μπαλί από τη Σιγκαπούρη από τις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Λουχούτ Παντζαϊτάν, υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, ανακοίνωσε ότι από τις 4 Φεβρουαρίου οι ξένοι επισκέπτες που είναι εμβολιασμένοι έναντι της COVID-19 θα πρέπει και πάλι να μένουν πέντε έως επτά ημέρες σε καραντίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!