Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΕΕ Ενημέρωση των επιτρόπων σχετικά με τις δράσεις των ελληνικών επιμελητηρίων

Συνάντηση γνωριμίας μέσω τηλεδιάσκεψης είχε ο πρόεδρος της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με την επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Νιόβη Ρίγκου.

Κατά τη συνομιλία, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ ενημέρωσε την επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για το έργο που κάνουν τα επιμελητήρια όλης της χώρας «μηδενός εξαιρουμένου» όπως υπογράμμισε, καθώς και για τον υποστηρικτικό ρόλο που έχουν προς τις επιχειρήσεις, την αγορά και την οικονομία -ιδίως σε συνθήκες πανδημίας οπότε το έργο τους είναι πολύ δυσκολότερο.

Από την πλευρά της η κ. Ρίγκου ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την πλήρη ενημέρωση που της παρείχε για τον επιμελητηριακό θεσμό και συμφώνησαν από κοινού να υπάρξουν μέσα στο 2022 κοινές δράσεις με στόχο την ενημέρωση των Ευρωπαίων επιτρόπων για τον ρόλο των ελληνικών Επιμελητηρίων και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η συνομιλία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς υπήρξε συναντίληψη των δύο πλευρών για το σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων της χώρας στην προοπτική της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!