Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συμφωνία της Galiotos earcare με την Philips για την διάθεση βοηθημάτων ακοής στην ελληνική αγορά

Τη σειρά βοηθημάτων ακοής Philips Hearing Solutions διαθέτει κατ' αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά η εταιρεία Galiotos earcare. Η συμφωνία με τη Philips προβλέπει την αποκλειστική διάθεση του συνόλου της σειράς βοηθημάτων ακοής από τα οκτώ Κέντρα Ακοολογικών Εφαρμογών και του δικτύου χονδρικής πώλησης της Galiotos earcare, μέσω των οποίων παρέχεται και το εξουσιοδοτημένο service των προϊόντων. Η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων περιλαμβάνει οπισθοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας (BTE ακoυστικά που εφαρμόζονται πίσω από το αυτί) και ενδoωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας (RITE ακουστικά που τοποθετούνται μέσα στο αυτί).

Σημειώνεται ότι τα βοηθήματα ακοής Philips HearLink στηρίζονται σε δύο διαφορετικές τεχνολογίες, το SoundMap και το SoundTie. Το SoundMap δημιουργεί τον ήχο του Philips HearLink και βοηθά τους χρήστες να συνδέονται με όσους συναντούν καθημερινά. Ενισχύει τον ήχο της ομιλίας και κάνει τις φωνές καθαρότερες, περιορίζοντας τον θόρυβο, ακόμα και μέσα σε δύσκολες ακουστικές συνθήκες. Ενώ εξασφαλίζει ότι οι ηχητικές λεπτομέρειες γίνονται και αυτές αντιληπτές.

Το SoundTie είναι η τεχνολογία που συνδέει το Philips HearLink με τον έξω κόσμο - για παράδειγμα διευκολύνει την παρακολούθηση τηλεόρασης. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα «έξυπνης» αλληλεπίδρασης με smartphones και βοηθά τους χρήστες των προϊόντων Philips HearLink να παραμένουν «συνδεδεμένοι» με το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Παράλληλα, η Philips έχει ξεκινήσει την εφαρμογή των τεχνολογιών νέας γενιάς SoundMap 2 και SoundTie 2. Σε αυτή την επόμενη γενιά των ακουστικών βοηθημάτων θα είναι διαθέσιμη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και τεχνολογία Speech Clarifier, καθιστώντας την ομιλία περισσότερο διακριτή μέσα στον θόρυβο. Ενώ, άλλη μια καινοτομία είναι η νέα θηλή OpenBass με Sound Tunnels που αλλάζει τον τρόπο αερισμού των ακουστικών που χρησιμοποιούνταν έως σήμερα. Έτσι, διασφαλίζεται βελτιωμένη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη σταθερότητα στην ακουστική απόδοση. Τέλος, με το HiFi Music το Philips HearLink εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση όλου του φάσματος των ήχων της μουσικής.

H Galiotos earcare, εδώ και 56 χρόνια, εξειδικεύεται στην παροχή πρωτοπόρων λύσεων ακοής (σύγχρονα αθέατα ακουστικά βαρηκοïας και κοχλιακά εμφυτεύματα) και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν στην καθημερινότητα, λόγω παθήσεων ή ηλικίας. Με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, η εταιρεία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη ενηλίκων και παιδιών. Εκπροσωπεί στην Ελλάδα, τους μεγαλύτερους τεχνολογικά Οίκους Phonak, Philips και Advanced Bionics, ενώ διαθέτει εκτενές δίκτυο κέντρων ακοολογικών εφαρμογών στην Ελλάδα και ευρεία συλλογή υποστηρικτικών προϊόντων σχετικά με την ακουστική υποβοήθηση. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εργαστήριο εμβιοϊατρικής τεχνολογίας και ένα δίκτυο οχτώ καταστημάτων σε Αθήνα, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Πειραιά, το Ηράκλειο Κρήτης, Νάξο και Σύρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!