Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕYΡΗΚΑ Δωρεές αξίας άνω των 100.000 ευρώ στο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας

Με την πανδημία Covid 19 να συμπληρώνει αυτόν τον μήνα δύο χρόνια από την εμφάνισή της, προκαλώντας μια συνεχιζόμενη αλυσίδα κοινωνικών και οικονομικών συνεπειών, η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ δηλώνει και πάλι δυναμικά παρούσα, με μια ποικιλία δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας που έχουν ως στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών αυτών και τη στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Όπως ανακοινώθηκε, η ελληνική εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, που δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, επανέρχεται εφέτος για δεύτερη φορά με δράσεις που ξεπερνούν σε αξία τις 100.000 ευρώ. Πρόκειται για χρηματικές, καθώς και προϊοντικές δωρεές σε ιδρύματα και φορείς τα οποία στηρίζουν συνανθρώπους μας -και κυρίως παιδιά- που έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα.

Οι μη κερδοσκοπικοί φορείς και οργανισμοί που έλαβαν προϊοντικές & χρηματικές δωρεές από την ΕΥΡΗΚΑ το 2021, είναι οι ακόλουθοι:

  • Χαμόγελο του Παιδιού
  • Make-A-Wish Ελλάδος
  • Κιβωτός του Κόσμου Βόλου
  • Σεισμόπληκτες οικογένειες Θεσσαλίας σε συνεργασία με την τοπική περιφέρεια
  • Άπορες οικογένειες, σε συνεργασία με κοινωνικά παντοπωλεία & φορείς στην Αθήνα, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη & την Πελοπόννησο.
  • Δομές φιλοξενίας ορφανών ή εγκαταλελειμμένων παιδιών, στον Βόλο.
  • Δομές φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, στον Βόλο

Η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται στο σύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!