Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Πιστοποιούνται οι νέοι “Energy Scouts” του έργου “Young Energy Europe 2.0”

Τις πιστοποιήσεις τους με τις σφραγίδες της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου θα λάβουν οι νέοι "Energy Scouts" στο πλαίσιο υβριδικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στις 8 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ολοκλήρωση του έργου "Young Energy Europe 2.0".

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο του έργου, διενεργείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Energy Scouts" για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενεργειακών ή άλλων πόρων στις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι ιδέες των επιχειρήσεων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και οι συμμετέχοντες θα πιστοποιηθούν ως "Energy Scouts", ενώ όσοι διακριθούν θα συμμετάσχουν σε διεθνείς συναντήσεις Energy Scouts, στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Αλεξάνδρα Σδούκου, γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η κα Carmen Struck, Young Energy Europe, DIHK Services GmbH και ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, γενικός διευθυντής και μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Το έργο Young Energy Europe εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI), χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης, Κατασκευών και Ασφάλειας των Αντιδραστήρων της Γερμανίας και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK).

Για περισσότερες πληροφορίες και τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/young-energy-europe-ii-ekpaideytiko-programma-gia-tin-exoikonomisi-energeias-stin-epicheirisi?no_cache=1 και https://dual.com.gr/young- energy-europe.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!