Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Χορηγός του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας

Η INTERAMERICAN, συνεπής στην πολυετή, τακτική υποστήριξη των εκδηλώσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), ήταν και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμέτοχος ως χορηγός του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δρομείς έτρεξαν διαδρομή 10 χιλιομέτρων στην παραλιακή λεωφόρο, στη μνήμη των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, Νίκου Σακκά και Γεώργιου Χίου.

Η διοργάνωση επαναλήφθηκε φέτος μετά την περιστασιακή περυσινή ματαίωση, με τη εγγραφή 1.000 δρομέων (το επιτρεπόμενο όριο). Ο αγώνας-γιορτή για τον αθλητικό τρόπο ζωής διεξήχθη με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του υπουργείου Τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

H INTERAMERICAN προσέφερε την ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης των οργανωτών, καθώς και την υποστήριξη πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο και προσωπικό διασωστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!