Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Καλαφάτης Παραμένει η διαχείριση επενδυτικών σχεδίων στη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων Μακεδονίας - Θράκης

Παραμένει η διαχείριση επενδυτικών σχεδίων στη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως διευκρινίζει με σημερινή δήλωσή του ο αρμόδιος υφυπουργός, Σταύρος Καλαφάτης.

«Χάρη στην κοινή δράση με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, φίλο Νίκο Παπαθανάση, η Διεύθυνση αναλαμβάνει, επιπλέον, τη διαχείριση επενδυτικών σχεδίων από 1-3 εκατ. ευρώ, κάτι που αυξάνει τις ευθύνες.

Είμαι σίγουρος ότι η Διεύθυνση και το στελεχιακό της δυναμικό, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, θα ανταποκριθούν -για άλλη μία φορά- στις νέες συνθήκες και θα αξιολογηθούν θετικά.

Για όσους έσπευδαν να διαρρέουν σενάρια και να κάνουν αναρτήσεις στις ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, μία λαϊκή παροιμία:

"Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει"», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του νόμου "Περί Στρατηγικών Επενδύσεων και βελτιώσεων του επενδυτικού περιβάλλοντος", η Διεύθυνση διατηρεί την αρμοδιότητα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των επενδυτικών σχεδίων που έχουν ήδη υποβληθεί σε αυτή, ενώ για επόμενες προκηρύξεις καθεστώτων υπό τον Ν. 4399/2016 συνεχίζει με την αρμοδιότητα για επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ- 3.000.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!