Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ένταξη της εταιρείας Organic 3S στην Πρωτοβουλία

Η ελληνική εταιρεία Organic 3S ΑΕ αποτελεί νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η Organic 3S έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής και επικεντρώνεται στην παραγωγή δημητριακών, μπαρών δημητριακών και snack δημητριακών, προϊόντων δημητριακών χωρίς γλουτένη και βιολογικής καλλιέργειας, στην παραγωγή υγρών γλυκαντικών, με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΨΑ ΑΕ, καθώς και στην εμπορία βιολογικών προϊόντων.

Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας, από τη δημιουργία του δικού του brand βιολογικών προϊόντων «Three friends» μέχρι και σήμερα εξελίσσεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των καταναλωτών, με γνώμονα την ασφάλεια των τροφίμων.

Σημειώνεται ότι η Organic 3S καταγράφει πλέον σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής και επενδύει στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!