Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΟΠΕΚΑ Ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού

ΟΠΕΚΑ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων της Διοικητού του ΟΠΕΚΑ στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του Οργανισμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η διοικητής του ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της στις 9 Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού.

Ξεκινώντας από την Τρίπολη και καταλήγοντας στην Κομοτηνή, με ενδιάμεσους σταθμούς  το Ηράκλειο, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τη Λαμία, τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, η Διοικητής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα διευθυντικά στελέχη, αλλά και το σύνολο των υπαλλήλων των περιφερειακών διευθύνσεων του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα. Άκουσε και κατέγραψε τις ανάγκες και τις προτάσεις τους τόσο ως προς το εργασιακό περιβάλλον, όσο και ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών που ήταν, είναι και θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα του ΟΠΕΚΑ.

Η Διοικητής, παράλληλα με τις επισκέψεις της στις Περιφερειακές Διευθύνσεις είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως με τον  δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον δήμαρχο Λαμίας κ. Θύμιο Καραΐσκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα. Οι συναντήσεις αυτές αποκτούν ξεχωριστή σημασία και αναδεικνύουν την ανάγκη συνεργασίας διαφορετικών διοικητικών θεσμών προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη προς τον πολίτη παρεχόμενη δημόσια υπηρεσία. Ειδικότερα οι δήμοι αποτελούν τα πρώτα και εγγύτερα σημεία επαφής του πολίτη με τη δημόσια διοίκηση. Εκεί εδρεύουν και τα Κέντρα Κοινότητας στα οποία μπορεί να απευθύνεται όλοι οι πολίτες που θέλουν να πληροφορηθούν και να κάνουν αίτηση για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ανά την Περιφέρεια, η Διοικητής κυρία Ξένια Παπασταύρου συνόψισε την εμπειρία της, δηλώνοντας τα εξής: «Εργαζόμαστε ως  ομάδα, αναζητώντας διαρκώς τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του ΟΠΕΚΑ. Ευχαριστώ τον κάθε εργαζόμενο και την κάθε εργαζόμενη για τη μοναδική συμβολή του στο έργο του Οργανισμού. Όσο υπάρχει έστω και ένας συμπολίτης μας που δεν έχει λάβει άριστη εξυπηρέτηση δεν θα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών και με αυτόν τον στόχο πορευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!