Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Ασημένιος χορηγός στο 5ο Συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του ρόλου της ως ενεργού «πολίτη» στα κοινωνικό-οικονομικά δρώμενα, ήταν Ασημένιος Χορηγός στο 5ο Συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist για την Ν.Α. Ευρώπη και την Μεσόγειο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο συνέδριο τέθηκαν ζητήματα όπως η προτεραιότητα της κλιματικής κρίσης, η ανταπόκριση στην πανδημία και πώς αυτή συνδέεται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, το μέλλον που θέλει η Ευρώπη στη μετά-Covid εποχή, η όξυνση των ανισοτήτων, η φτώχεια και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών, μεταξύ άλλων τόνισε ότι, «ακόμα και ισχυρές χώρες είναι αδύναμες μπροστά στην μανία των φυσικών καταστροφών, που μας θυμίζουν τη βαθύτερη σοφία της διακρατικής συνεργασίας και αλληλεγγύης απέναντι σε οικουμενικούς κινδύνους».

Υπενθυμίζεται ότι το 5ο Συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist για τη Ν.Α. Ευρώπη και τη Μεσόγειο διεξήχθη από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2021 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!