Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Δυναμικό "παρών" στην 1η έκθεση καινοτομίας BEYOND, στη Θεσσαλονίκη

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων πόλεων, θα αναδείξει η Περιφέρεια Αττικής, στην 1η Διεθνή Έκθεση Beyond 4.0, η οποία πραγματοποιείται από 14 έως 16 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μέσα από διαδραστικές δράσεις θα παρουσιαστούν καινοτόμες εφαρμογές και το όραμα για τη δημιουργία μίας μελλοντικής ψηφιακής περιφέρειας.

Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίζονται από την περιφέρεια, στο περίπτερο της θα πραγματοποιηθεί, το απόγευμα σήμερα, ειδική εκδήλωση με θέμα: «Παρακολούθηση της νόσου Alzheimer μέσω ψηφιακών εργαλείων».

Με αφορμή την έκθεση, ο Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής, είναι η ταχεία μετάβαση στη ψηφιακή εποχή.

«Θέλουμε η ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι ο κανόνας, το εργαλείο διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους σε συνθήκες κανονικότητας και όχι μόνο σε περιόδους κρίσης. Με σταθερά βήματα και συγκεκριμένες δράσεις συμβάλλουμε στην αξιοποίηση της καινοτομίας προς όφελος των πολιτών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!