Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Eurolife FFH Ασημένιο βραβείο στα Impact BITE Awards, για καινοτόμο έργο στην τηλεργασία

Το ασημένιο βραβείο έλαβε το καινοτόμο έργο Working at Home-Virtual Desktop Infrastructure (VDI), με το οποίο η Eurolife FFH ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της εποχής για απομακρυσμένη εργασία, ενδυναμώνοντας τις υποδομές της, ώστε να εφαρμόσει με επιτυχία ακόμα και μετά την πανδημία το μοντέλο της ευέλικτης εργασίας.

H εταιρεία απέσπασε αυτή τη διάκριση στη δέκατη επετειακή τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2021, του θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η υλοποίηση αυτού του έργου είχε πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό και τους ανθρώπους του, μεταξύ των οποίων είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι προμηθεύτηκαν laptop τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργήθηκε η υποδομή για απομακρυσμένη σύνδεση στο εργασιακό περιβάλλον με ασφάλεια, ενώ παράλληλα μειώθηκε σταδιακά κατά 30% η κατανάλωση των πόρων στο Cloud.

«Η βράβευση του Working at Home - Virtual Desktop Infrastructure (VDI), ενός έργου που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική της εταιρείας που έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο. Στόχος της Eurolife FFH είναι να αναπτύσσει διαρκώς τα ψηφιακά της εργαλεία που απαντούν σε σύγχρονες ανάγκες και δημιουργούν καινοτόμες λύσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!