Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου αντικείμενο συνάντησης του Άδ. Γεωργιάδη με το δήμαρχο Χρ. Γκοσλιόπουλο

Η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου αποτέλεσε αντικείμενο σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη με τον δήμαρχο της περιοχής, Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

Όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός, «συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Νεστορίου, κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο. Στο επίκεντρο της συζήτησης η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου».

Υπενθυμίζεται ότι τα υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την αναβίωση, μετεξέλιξη και ανάδειξη της ελληνικής χειροτεχνίας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μέσα από ένα βιώσιμο και ήπιο αναπτυξιακό μοντέλο, και στην ανάδυση μιας νέας γενιάς χειροτεχνών μέσα από την επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση, επιχειρηματική υποστήριξη και διεθνή δικτύωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!