Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Βράβευση της «Χρυσής Ομάδας» των συνεργατών της

Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε την « Χρυσή Ομάδα» των συνεργατών του εταιρικού παραγωγικού δικτύου της. Δηλαδή, όσους πέτυχαν, εν μέσω αντιξοοτήτων, να ξεχωρίσουν για τα αποτελέσματά τους κατά τη διετία 2019 -2020.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Χριστόφορος Σαρδελής και ο διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς, παρέθεσαν δείπνο στους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, στο Golf Prive Manor House στη Γλυφάδα, προκειμένου να τους τιμήσουν για τις επιδόσεις τους.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, μετά από δύο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω Covid-19, οι 200 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης με την διοίκηση της εταιρείας, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις αλλά και προτάσεις για την επόμενη ημέρα.

Τους διακριθέντες καλωσόρισε ο διευθυντής Πωλήσεων Μιχάλης Τάτσης ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση των θεμάτων που κατά τη διάρκεια της πανδημίας προέκυψαν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επικείμενα αποτελέσματα 9μηνου. Αποτελέσματα, που όπως είπε, δικαιώνουν τις άοκνες προσπάθειες συνεργατών και στελεχών της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!