Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΑΒΙ Ξεκινάει το 1ο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Την έναρξη του 1ου προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης στη βιομηχανική Ιδιοκτησία ανακοίνωσε η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθησή του.

Πρόκειται για 10 τρίωρες διαλέξεις και η συμμετοχή στις εργασίες θα οδηγήσει σε λήψη βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης στη Βιομηχανική Ιδιοκτησία.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και στα αγγλικά και όλες οι διαλέξεις θα γίνουν διαδικτυακά.

Οι αιτήσεις παρακολούθησης γίνονται ηλεκτρονικά, με αποστολή email στη διεύθυνση της ΕΑΒΙ (academy@obi.gr) και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00.

Η έναρξη του προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης θα γίνει την στις 3 Νοεμβρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εισηγήσεων θα παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΕΑΒΙ ( www.ipacedemy.gr ).

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), είναι αυτοτελής υπηρεσία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εκπαίδευση, κατάρτιση και ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών των επαγγελματιών της χώρας με την οργάνωση μαθημάτων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συμποσίων, workshops, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω e-learning, σε πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αρμοδιότητας του ΟΒΙ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!