Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΦΚΑ 351174/2021 Μεταφορά ασφαλιστικής περιοχής του ΣΤ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης, του Γ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών ΑττικήςΑθηνών-Κεντρικού Τομέα και του Θ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αττικής - Αθηνών Κεντρικού Τομέα.

Αριθμ. 351174

ΦΕΚ Β 4368 - 22.09.2021

Μεταφορά ασφαλιστικής περιοχής του ΣΤ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης, του Γ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών ΑττικήςΑθηνών-Κεντρικού Τομέα και του Θ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αττικής - Αθηνών Κεντρικού Τομέα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

1.1. Της παρ. 1 του άρθρου 51 και των άρθρων 57 και 59 του ν. 4387/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού συνταξιοδοτικού συστήματος Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις» (Α’ 85).

1.2. Του π.δ. 8/2019 «Οργανισμός Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)» (Α’ 8) και ιδίως του άρθρου 87 αυτού.

1.3. Του ν. 4670/2020 «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) και άλλες διατάξεις» (Α’ 43).

1.4. Του άρθρου 40 του ν. 4445/2016 «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, ρυθμίσεις για την κοινωνική αλληλεγγύη και εφαρμοστικές διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α’ 85) και άλλες διατάξεις» (Α’ 236).

2. Την υπό στοιχεία 378/Συν. 32/8-9-2021 (ΑΔΑ: 6Μ8846ΜΑΠΣ-ΘΟΩ) απόφαση του ΔΣ του e-ΕΦΚΑ.

3. Την ανάγκη για εύρυθμη λειτουργία του Φορέα ενόψει της υλοποίησης του οργανογράμματος του e-ΕΦΚΑ.

4. Το γεγονός, ότι από την έκδοση της παρούσας απόφασης δεν προκαλείται επιπλέον δαπάνη στον προϋπολογισμό του e-ΕΦΚΑ, αποφασίζουμε:

1. Τη μεταφορά από το ΣΤ’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Θεσσαλονίκης με έδρα τον Εύοσμο:

α. Των κοινοτήτων Μεσαίο, Νεοχωρούδα, Πεντάλοφος, Μονόλοφος Πετρωτό και Ν.Φιλαδέλφεια (εντός του ΤΚ 54500) και της περιοχής Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης (εντός του ΤΚ 57013) του Δήμου Ωραιοκάστρου και των περιοχών Πολίχνης, Ευκαρπίας, Σταυρούπολης, Ευξεινούπολης (εντός ΤΚ 56429) και Κάτω Ηλιούπολης (εντός ΤΚ 56431) του Δήμου Παύλου Μελά στην ασφαλιστική περιοχή του Η’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης με έδρα τη Σταυρούπολη.

β. Της κοινότητας Λαγυνά του Δήμου Λαγκαδά (εντός ΤΚ 57200) στην ασφαλιστική περιοχή του Γ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης με έδρα τη Νεάπολη.

γ. Των περιοχών Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, Υψωμάτων Διαβατών, της Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου - Ιωνίας Θεσσαλονίκης και Παράπλευρης της Εγνατίας Οδού από τη Σταυρούπολή έως Ιωνία (εντός ΤΚ 57008) του Δήμου Δέλτα στην ασφαλιστική περιοχή του Α’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης με έδρα την Ιωνία.

2. Τη μεταφορά του τμήματος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων που ανήκει στην ασφαλιστική περιοχή του Γ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αττικής - Αθηνών - Κεντρικού Τομέα (Αλεξάνδρας) στο ΣΤ’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής - Αθηνών - Κεντρικού Τομέα (Πλατεία Συντάγματος).

3. Τη μεταφορά από το Θ’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής Αθηνών-Κεντρικού Τομέα με έδρα το Γαλάτσι:

α. Του τμήματος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων που ανήκει στην ασφαλιστική του περιοχή στο ΙΒ’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής - Αθηνών - Κεντρικού Τομέα με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια.

β. Του τμήματος της 6ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων που ανήκει στην ασφαλιστική του περιοχή στο Β’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής - Αθηνών - Κεντρικού Τομέα (Πατησίων).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Διοικητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΦΕΞΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!