Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία Τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας για τα Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου με τίτλο «Οργανισμός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και κατάσταση των λειτουργών και των υπαλλήλων του» ρυθμίζονται θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών. 

Αναλυτικότερα, στην τροπολογία περιλαμβάνονται διατάξεις αναφορικά με τα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας για τα Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής (Μ.Ο.Ι.Κ.). Παράλληλα, με το άρθρο 4 της τροπολογίας προβλέπεται η διατήρηση της εφάπαξ καταβολής του τέλους ταξινόμησης, ανάλογα με τον κυλίνδρισμά του κινητήρα των αυτοκινήτων, για λόγους απλοποίησης της διαδικασίας φορολόγησής τους και η μείωση των κατά περίπτωση εφάπαξ ποσών, κατά περίπου πενήντα τοις εκατό (50%), στα ανοικτά φορτηγά αυτοκίνητα της δασμολογικής κλάσης 87.04 που διασκευάζονται σε κλειστά φορτηγά της ίδιας δασμολογικής κλάσης, μικτού βάρους μέχρι και τρεισήμισι (3,5) τόνους.

Διαβάστε αναλυτικά την τροπολογία στο σύνολό της ακολούθως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!