Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

Πυρκαγιές Τρεις νέες αποφάσεις για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τρεις νέες αποφάσεις σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών του Αυγούστου. 

Οι αποφάσεις αυτές παρατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους:

Α. 1184/2021 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 03-08-2021.

Α. 1183/2021 Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις περιοχές στις 03-08-2021.

Δ.15/Δ’/60167/2021 Ρύθμιση τρεχουσών και καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών προς τον e-Ε.Φ.Κ.Α. και τους λοιπούς φορείς υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης, επιχειρήσεων, εργοδοτών ή ασφαλισμένων που έχουν επαγγελματική εγκατάσταση ή δραστηριότητα στους Δήμους Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!