Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υ.Α. 56010/2021 Συνέχιση λειτουργίας Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών.

Αριθμ. 56010

ΦΕΚ B’ 3615/06.08.2021

Συνέχιση λειτουργίας Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α. των παρ. 2.α και 2β. του άρθρου 52 και του άρθρου 53 του ν. 4387/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις» (Α΄ 85), όπως η παρ. 2β του άρθρου 52 τροποποιήθηκε με το άρθρο 34 του ν. 4659/2020 «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις» (Α΄ 21) και το άρθρο 52 συμπληρώθηκε με το άρθρο 53 του ν. 4756/2020 «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων» (Α΄ 235),

β. των άρθρων 1 και 2 του ν. 4670/2020 «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) και άλλες διατάξεις.» (Α΄ 43),

γ. της υποπερ. 6 της περ. Δ της παρ. ΙΙ του άρθρου 186 του ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του άρθρου 77 του ν. 3996/2011 «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις» (Α΄ 170),

δ. του άρθρου 13 του ν. 825/1978 «Περί αντικαταστάσεως, τροποποιήσεως και συμπληρώσεως διατάξεων της διεπούσης το ΙΚΑ Νομοθεσίας και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων» (Α΄ 189),

ε. του άρθρου 48 του ν. 2676/1999 «Οργανωτική και λειτουργική αναδιάρθρωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και άλλες διατάξεις» (Α΄ 1),

στ. του άρθρου 13 του ν. 2690/1999 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 45),

ζ. της παρ. ΙΑ1 του άρθρου 138 του ν. 4052/2012 «Νόμος αρμοδιότητας Υπουργείων Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για εφαρμογή του νόμου «Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας», και άλλες διατάξεις» (Α΄ 41),

η. του άρθρου 34 του ν. 4331/2015 «Μέτρα για την ανακούφιση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα και άλλες διατάξεις» (Α΄ 69),

θ. του άρθρου 40 του ν. 4445/2016 «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, ρυθμίσεις για την κοινωνική αλληλεγγύη και εφαρμοστικές διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α΄ 85) και άλλες διατάξεις» (Α΄ 236),

ι. του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους - Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄ 119).

ια. του π.δ. 62/2020 «Διορισμός Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α΄ 155).

ιβ. του π.δ. 2/2021 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α΄ 2).

2. Την υπό στοιχεία οικ.32081/Δ1.10120/6.8.2020 απόφαση «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτη Τσακλόγλου» (Β΄ 3314).

3. Την υπ’ αρ. 2/73813/0022/28.12.2011 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης «Λειτουργία Επιτροπών Ασφαλιστικών Οργανισμών αρμοδιότητας της Γ.Γ.Κ.Α. του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης» (Υ.Ο.Δ.Δ. 486).

4. Την υπό στοιχεία 0235/Συν.18η/14.6.2013 πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κλιμάκιο Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών στο Ι΄ Τμήμα.

5. Την υπ’ αρ. 47557/6.7.2021 απόφαση «Έναρξη λειτουργίας Τοπικών Διευθύνσεων e-ΕΦΚΑ και κατάργηση Υπηρεσιών πρώην Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης» (Β΄ 3052).

6. Την υπ’ αρ. 28307/12.5.2021 απόφαση «Έναρξη λειτουργίας Τοπικών Διευθύνσεων e-ΕΦΚΑ και κατάργηση Υπηρεσιών πρώην Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης» (Β΄ 1977).

7. Την υπ’ αρ. 18179/13.4.2021 απόφαση «Έναρξη λειτουργίας Τοπικών Διευθύνσεων e-ΕΦΚΑ και κατάργηση Υπηρεσιών πρώην Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης» (Β΄ 1517).

8. Το γεγονός ότι από την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται επιβάρυνση του τακτικού προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού του e - ΕΦΚΑ, αποφασίζουμε:

Τη συνέχιση της λειτουργίας των κάτωθι Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών του e - ΕΦΚΑ:

Α. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Δράμας του e - ΕΦΚΑ, με έδρα τη Δράμα, στην Τοπική Διεύθυνση Δράμας του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Δράμα.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυν- σης Δράμας του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύ- θυνσης Δράμας του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Δράμας του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Β. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Ζ΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσσαλονίκης του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Θεσσαλονίκης του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυν- σης Β΄ Θεσσαλονίκης του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύ- θυνσης Β΄ Θεσσαλονίκης του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Θεσσαλονίκης του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Γ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Β΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Κιλκίς, στην Τοπική Διεύθυνση Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Κιλκίς. Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ.

Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Κιλκίς, με τον αναπληρωτή του.

Δ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Αξιούπολη, στο Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Αξιούπολης.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

δ. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Κιλκίς του e - ΕΦΚΑ

ε. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων του Αποκεντρωμέ- νου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Αξιούπολης, με τον αναπληρωτή τους

στ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ.

Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος του Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Αξιούπολης, με τον αναπληρωτή του.

Ε. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Κοζάνης του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Πτολεμαΐδα, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Κοζάνης του e - ΕΦΚΑ, με έδρα την Πτολεμαΐδα.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Κοζάνης του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Κοζάνης του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της

Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Κοζάνης του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

ΣΤ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Εύβοιας του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Αλιβέρι, στην Τοπική Διεύθυνση Γ΄ Ευβοίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Αλιβέρι.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Γ΄ Ευβοίας του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Γ΄ Ευβοίας του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Γ΄ Ευβοίας του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Ζ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ηλείας του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Αμαλιάδα, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Ηλείας του e - ΕΦΚΑ με έδρα την Αμαλιάδα.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηλείας του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηλείας του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηλείας του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Η. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αττικής - Ανατολική του e - ΕΦΚΑ με έδρα τον Άγιο Στέφανο, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Ανατολικής Αττικής του e - ΕΦΚΑ με έδρα τον Άγιο Στέφανο.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυν- σης Β΄ Ανατολικής Αττικής του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύ- θυνσης Β΄ Ανατολικής Αττικής του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ανατολικής Αττικής του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Θ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Δ΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Αττικής - Πειραιώς - Νήσων του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Νίκαια, στην Τοπική Διεύθυνση Ε΄ Πειραιώς του e - ΕΦΚΑ με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυν- σης Ε΄ Πειραιώς του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύ- θυνσης Ε΄ Πειραιώς του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της

Τοπικής Διεύθυνσης Ε΄ Πειραιώς του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

Ι. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Λέσβου Λήμνου με έδρα τη Μυτιλήνη, στην Τοπική Διεύθυνση Λέσβου του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Μυτιλήνη.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Λέσβου του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Λέσβου

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Λέσβου, με τον αναπληρωτή του. ΙΑ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Τοπικού

Υποκαταστήματος Μισθωτών Λέσβου Λήμνου με έδρα τη Μύρινα, στο Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Λήμνου με έδρα τη Μύρινα.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Λέσβου του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Λήμνου με έδρα τη Μύρινα

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ.

Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της του Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Λήμνου με έδρα τη Μύρινα.

ΙΒ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Χίου του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Χίο, στην Τοπική Διεύθυνση Χίου του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Χίο.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Χίου του e - ΕΦΚΑ

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Χίου του e - ΕΦΚΑ

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της

Τοπικής Διεύθυνσης Χίου του e - ΕΦΚΑ, με τον αναπληρωτή του.

ΙΓ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Β΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ηρακλείου του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Νέα Αλικαρνασσό, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Ηρακλείου του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Ηράκλειο.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηρακλείου του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Ηράκλειο

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηρακλείου του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Ηράκλειο

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της

Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Ηρακλείου του e - ΕΦΚΑ με έδρα το Ηράκλειο, με τον αναπληρωτή του.

ΙΔ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Α΄ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Βοιωτίας με έδρα τη Θήβα του e - ΕΦΚΑ, στην Τοπική Διεύθυνση Β΄ Βοιωτίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θήβα.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Βοιωτίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θήβα

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Βοιωτίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θήβα

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. ΙΕ. Της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Γ΄ Τοπικού

Υποκαταστήματος Μισθωτών Βοιωτίας με έδρα τα Οινόφυτα του e - ΕΦΚΑ, στο Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Οινοφύτων.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν ως μέλη άνευ ψήφου:

α. ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Βοιωτίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θήβα

β. οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων του Αποκεντρωμένου Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης Οινοφύτων

γ. υπάλληλοι του e - ΕΦΚΑ Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ βαθμού, οι οποίοι διορίζονται με απόφαση του Διοικητή του e - ΕΦΚΑ. Ως γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Τοπικής Διεύθυνσης Β΄ Βοιωτίας του e - ΕΦΚΑ με έδρα τη Θήβα, με τον αναπληρωτή του.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 28 Ioυλίου 2021

Ο Υφυπουργός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!