Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Αττικής Η Αττική σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΣΑ: Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Είναι τιτάνια η προσπάθεια που δίνουν οι πυροσβέστες, οι δασοπυροσβέστες, οι εθελοντές, οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και να διαφυλάξουν το φυσικό περιβάλλον που, για τρίτο 24ωρο, βρίσκεται σε απειλή από τις καταστροφικές φωτιές, σε πολλά σημεία της χώρας.

Μια προσπάθεια, να περισωθούν περιουσίες συμπολιτών μας που απειλούνται στην Αττική και όχι μόνο.

Τα πρώτα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου οι δράσεις να είναι άμεσες και απολύτως υποστηρικτικές.

Ανεξάρτητα της οικονομικής διάστασης και του απολογισμού της μεγάλης καταστροφής, όταν σβήσει και η τελευταία φλόγα η οικολογική καταστροφή θα είναι ανυπολόγιστη.

Ανυπολόγιστες είναι και οι συνέπειες για το μέλλον των γενιών που «υποθηκεύονται» σε ένα περιβάλλον που διαμορφώνεται εχθρικό, καθώς η κλιματική αλλαγή έχει καταστήσει σαφείς τις νέες προδιαγραφές μέσα στις οποίες θα κληθούμε εμείς και οι μελλοντικές γενεές να διαβιώσουμε.

Η σκέψη μας δεν μπορεί παρά, αυτή τη στιγμή, να είναι κοντά σε αυτούς, που δίνουν μια ασύμμετρη μάχη από ξηράς και αέρος και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Σαφώς, στους συνανθρώπους μας, που με πόνο ψυχής βλέπουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους να γίνονται στάχτη, χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύσκολες ώρες έκτακτης ανάγκης είναι να προσευχηθούμε να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή, να προστατευτούμε από τον κίνδυνο περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας και να ευχηθούμε να δοθεί σύντομα ένα τέλος στον κόκκινο συναγερμό της πύρινης απειλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!