Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Β. Σπανάκης Παράταση δυνατότητας έκπτωσης στην εφάπαξ καταβολή του φόρου εισοδήματος και της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2021  
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την παράταση της δυνατότητας έκπτωσης στην εφάπαξ καταβολή του φόρου εισοδήματος και της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων, ζητά ο Βουλευτής Β. Σπανάκης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία ζητά την παράταση της δυνατότητας έκπτωσης στην εφάπαξ καταβολή του φόρου για το φορολογικό έτος 2020 μέχρι 30/9/2021 καθώς και της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι 27/9/2021.   

Ο κ. Σπανάκης αναφέρει πως, η φετινή χρονιά για τους λογιστές – φοροτεχνικούς ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση, η οποία αύξησε κατά πολύ τον φόρτο εργασίας τους και τις έκτακτες υποχρεώσεις τους και τονίζει πως, η παραπάνω νομοθετική ρύθμιση θα ωφελούσε το Ελληνικό Δημόσιο διότι θα παρείχε κίνητρο στους φορολογούμενους να καταβάλουν εφάπαξ τον φόρο προκειμένου και οι ίδιοι να ωφεληθούν από την σχετική έκπτωση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!