Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Και φέτος κοντά στην ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Interamerican θα είναι κοντά στη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε όλη την καλοκαιρινή διαδρομή της -ως συνοδοιπόρος εδώ και 14 χρόνια στην προσπάθεια να περάσει ένα δείγμα του πολυτραγουδισμένου έργου του Μίκη Θεοδωράκη, στις νεότερες γενιές. 

 Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας με αφορμή τη συναυλία που δόθηκε στις 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα της Ορχήστρας, που υποστηρίζει και φέτος η Interamerican τιμώντας τα 96 χρόνια ζωής και την πληθωρική, πολυσήμαντη σφραγίδα του Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε από την Ηλιούπολη και περνά από τη Νέα Μάκρη Αττικής, το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τον Ωρωπό, την Κύπρο (Λάρνακα και Λεμεσό), τη Μυτιλήνη, τους Φιλίππους (αρχαίο θέατρο), την Ξάνθη, τις Συκιές Θεσσαλονίκης, τον Κολωνό στην Αθήνα, τη Φλώρινα (στα «Πρέσπεια»), τον Πύργο, το Ίλιον, την Ανάβυσσο στο Σούνιο, την Κομοτηνή. 

«Ήταν ένα πνευματικό, ποιητικό, μουσικό αεράκι δροσιάς και προσδοκίας –“Ωραία φύσηξε ο μπάτης”- στην παράξενη εποχή που ζούμε», είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας που δόθηκε στο Μαρούσι ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας και Υπευθυνότητας της Interamerican, υπέρμαχος της πολιτιστικής παρακαταθήκης του τόπου μας που η εταιρεία την υποστηρίζει με πολλούς τρόπους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!