Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεργασία TÜV AUSTRIA Academy και ΕΛΟΡΙΣ

Tη συνεργασία της με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου «ΕΛΟΡΙΣ ΑΕ» εγκαινιάζει h TÜV AUSTRIA Academy, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός της εταιρείας Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, TÜV AUSTRIA Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από την ένωση αυτή, οι πολίτες της Περιφέρειας Β. Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους μέσω μίας ευρείας γκάμας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με 145 διακριτά εκπαιδευτικά προγράμματα, σε 11 συνολικά κατηγορίες όπως Διοίκηση & Ποιότητα, Περιβάλλον & Ενέργεια, Πληροφορική, Ασφάλεια, Τρόφιμα, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.ά.

Σημειώνεται ότι η TÜV AUSTRIA Academy και η ΕΛΟΡΙΣ με αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τους τη δια βίου μάθηση και με αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία, προάγουν τις παραγωγικές συνεργασίες και προσφέρουν γνώση και ευκαιρίες που αναδεικνύουν την επαγγελματική εξειδίκευση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!