Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

kIEFER ΤΕΚ Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος

Την δέσμευση της kIEFER ΤΕΚ σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και εφαρμογή βέλτιστων λύσεων και τεχνολογίας αιχμής στους σταθμούς που κατασκευάζει, με σκοπό το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα επισημαίνει η εταιρεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στελέχη της kIEFER συνομίλησαν το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, με πολίτες της Κοζάνης στην κεντρική πλατεία της πόλης, σχετικά με την συμβολή της εταιρείας σε ένα βιώσιμο ενεργειακά μέλλον.

«Η εταιρεία kIEFER ΤΕΚ ΕΠΕ βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται, αναδεικνύοντας ότι το περιβαλλοντικό και κοινωνικό «πρόσημο» των έργων της παραμένει ισχυρό στις επενδυτικές της αποφάσεις. Η δέσμευση της kIEFER για την προστασία του περιβάλλοντος εκφράζεται και μέσα από τις καθημερινές πρακτικές της εταιρείας, ενώ αποτελεί βασικό άξονα για τα έργα που αναπτύσσει στην περιοχή. Τα έργα συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής, βάζοντας τέλος στην παραγωγή ενέργειας με τρόπο επιβλαβή για το περιβάλλον», τονίζει η εταιρεία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!