Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία Συγκαλείται ειδικό Γενικό Συμβούλιο των αντιπροσώπων της

Εξελίξεις αναμένονται στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, μετά την απόφαση των εκπροσώπων των 13 ναυτεργατικών σωματείων στις 27/4/2021, να καταψηφίσουν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας (Απολογισμός 2020) - (Προϋπολογισμός 2021) και να αποφασιστεί η σύγκληση του Ειδικού Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τις 31 Μάη 2021 και ώρα 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ αρνήθηκε να υλοποιήσει την σχετική απόφαση περί σύγκλησης του Γενικού Συμβουλίου, ενώ αποφασίστηκε η άμεση ενεργοποίηση της Τριμελούς Επιτροπής που προβλέπει το καταστατικό, η οποία θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλα τα προβλεπόμενα για την πραγματοποίησή του.

Η σύγκληση του γενικού Συμβουλίου έγινε στη βάση του καταστατικού της ΠΝΟ που προβλέπει, σύμφωνα με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας στο άρθρο 11 παρ. 4, ότι «εν περίπτωση διαφωνίας της Διοικήσεως μετά του Γενικού Γραμματέα επί σοβαρού τινός θέματος καλείται αμέσως το Γενικό Συμβούλιο και αποφαίνεται επί τούτοις».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΝΟ τα 13 Μέλη της Διοίκησης αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω :

  • Την σύγκληση του Ειδικού Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τις 31 Μάη 2021 και ώρα 10 π.μ. Το Γενικό Συμβούλιο αυτό θα γίνει στην Αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Πειραιά με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
  • Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε και κατατέθηκε έγγραφη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΠΝΟ, η οποία συμφώνησε απόλυτα με την σχετική απόφαση και διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!