Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generali Αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης στον κλάδο ζωής

H Generali αναβαθμίζει την εμπειρία εξυπηρέτησης στον κλάδο Ζωής με το ψηφιακό σύστημα υπογραφής OneSpan Sign

To σύστημα αυτοματοποιημένης ηλεκτρονικής υπογραφής της OneSpan βοηθούν την κορυφαία ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία να παρέχει ακόμη ταχύτερη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19

ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα - (BUSINESS WIRE) - Η OneSpan ™ (NASDAQ: OSPN), ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων για την ασφαλή διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών από απόσταση, ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Generali Hellas για την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικών υπογραφών OneSpan Sign προκειμένου η ασφαλιστική εταιρεία να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κανονιστικής συμμόρφωσης και να επιτύχει την επιτάχυνση της διαδικασίας υπογραφής για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής.

Η Generali είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που δημιούργησε μια πλήρως ψηφιακή διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού για την εξυπηρέτηση των πελατών της και του δικτύου της με περισσότερους από 4.000 ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων.

Η Generali έχει καταστήσει στρατηγική προτεραιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών της, προκειμένου να παρέχει μια απρόσκοπτη και βελτιωμένη εμπειρία πελατών. Ως μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης, η Generali Hellas επέλεξε τη OneSpan Sign για να απλοποιήσει και να ασφαλίσει τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων με τους Συνεργάτες της και για νέα ασφαλιστήρια. Η εταιρεία υιοθέτησε μία paperless διαδικασία υπογραφής και παράδοσης για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής μειώνοντας τον χρόνο ανοίγματος νέου λογαριασμού σε λιγότερο από 24 ώρες.

«Η ψηφιοποίηση είναι μια σημαντική δυνατότητα, ειδικά στον ασφαλιστικό κλάδο όπου οι διαδικασίες υπογραφής- αποδοχής μπορεί να είναι χρονοβόρες και πολύπλοκες», δήλωσε ο Software Development Assistant Manager της Generali Hellas, Αντώνης Απέργης. «Μέσω της συνεργασίας μας με την OneSpan, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής και μια ασφαλή end-to-end διαδικασία έκδοσης, υπογραφής και παράδοσης του ασφαλιστηρίου. Η Generali ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε αυτή την τεχνολογία στην Ελλάδα και τα θετικά σχόλια που έχουμε λάβει τόσο από πελάτες όσο και από συνεργάτες μας, καθώς και τα εμφανή επιχειρηματικά οφέλη, είναι βασικοί παράγοντες στην απόφασή μας να επεκτείνουμε τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής υπογραφής και σε άλλους κλάδους ασφάλισης».

«Η πανδημία έχει εντείνει την ανάγκη για ένα ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο», δήλωσε ο CEO της OneSpan, Scott Clements. «Οι εταιρείες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην προσαρμογή των δραστηριοτήτων τους στις παρούσες συνθήκες. Οι ηγέτες του χώρου, όπως η Generali, επιλέγουν ευέλικτες, επεκτάσιμες και εγκεκριμένες τεχνολογίες, όχι μόνο για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών, αλλά και για να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης, αφοσίωση και ροές εσόδων, οι οποίες είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική τους επιτυχία».

Για να βοηθήσει τους οργανισμούς τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών να κατανοήσουν τη νομοθεσία για τις ηλεκτρονικές υπογραφές για συγκεκριμένες χώρες, η OneSpan δημιούργησε τον Οδηγό Νομιμότητας Ηλεκτρονικών Υπογραφών, σε συνεργασία με μια πολυεθνική νομική εταιρεία. Επισκεφτείτε το www.onespan.com/resources/esignature-legality για να δείτε τον οδηγό.

Σχετικά με την Generali Hellas

Η Generali Hellas SA είναι μέλος του Ομίλου Generali, του ανεξάρτητου ιταλικού ηγέτη στο χώρο των ασφαλίσεων η οποία μετράει περισσότερα από 135 χρόνια παρουσίας στην ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει έξυπνες και απλές ασφαλιστικές λύσεις, εστιάζοντας στις προσωπικές ανάγκες των πελατών.

Επενδύοντας συνεχώς σε ένα φιλικό οικοσύστημα που αποτελείται από ψηφιακά εργαλεία, modular προϊόντα και υπηρεσίες που εκτείνονται πέρα από τις παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις, η Generali έχει ως στόχο να παρέχει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης και να βοηθήσει τους πελάτες της να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Με 72.000 εργαζομένους παγκοσμίως και 61 εκατομμύρια πελάτες, ο Όμιλος Generali κατέχει ηγετικό ρόλο στη Δυτική Ευρώπη και έχει μια ολοένα και πιο σημαντική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη καθώς και στην Ασία.

Σχετικά με την OneSpan

Η OneSpan συμβάλλει στην προστασία από την ψηφιακή απάτη δημιουργώντας συνθήκες εμπιστοσύνης στις ταυτοποιήσεις των προσώπων, τις συσκευές που χρησιμοποιούν και τις συναλλαγές που πραγματοποιούν. Κάνουμε τις ψηφιακές τραπεζικές συναλλαγές προσβάσιμες, ασφαλείς, εύκολες και πολύτιμες.

Η πλατφόρμα αξιόπιστης ταυτοποίησης και οι λύσεις ασφαλείας της OneSpan μειώνουν σημαντικά την απάτη στις ψηφιακές συναλλαγές και επιτρέπουν τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές ρυθμίσεις σε περισσότερες από τις μισές από τις 100 κορυφαίες παγκόσμιες τράπεζες και σε χιλιάδες χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Είτε πρόκειται για αυτοματοποίηση συμφωνιών, ανίχνευση απάτης ή εξασφάλιση χρηματοοικονομικών συναλλαγών, η OneSpan συμβάλλει στη μείωση του κόστους και στην επιτάχυνση της απόκτησης πελατών, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία χρήστη. Μάθετε περισσότερα στο OneSpan.com.

Πνευματικά δικαιώματα© 2021 OneSpan North America Inc., με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το OneSpan ™ είναι σήμα κατατεθέν ή μη καταχωρισμένο εμπορικό σήμα της OneSpan North America Inc. ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Το κείμενο στην αρχική γλώσσα-πηγή της παρούσας ανακοίνωσης είναι η επίσημη, αυθεντική έκδοση. Οι μεταφράσεις παρέχονται μόνο για λόγους ευκολίας και θα πρέπει να διασταυρωθούν με το κείμενο στη γλώσσα-πηγή, το οποίο αποτελεί τη μοναδική έκδοση του κειμένου με νομική ισχύ.

Επικοινωνία

Frauke De GraeveΥπεύθυνη Δημοσίων ΣχέσεωνOneSpan+32 497 14 80 47Frauke.degraeve@onespan.com

Sarah HanelΓενική Διευθύντρια Εταιρικής ΕπικοινωνίαςOneSpan+1-312-871-1729sarah.hanel@onespan.com

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!