Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Vivre Πωλήσεις άνω των 261 εκατ. ευρώ και πάνω από 1,1 εκατ. πελάτες σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

Vivre, 9 χρόνια δραστηριότητας: πωλήσεις άνω των 261 εκατομμυρίων ευρώ και πάνω από 1,1 εκατομμύρια πελάτες σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

ΒΟΥΚΟΥΡEΣΤΙ, Ρουμανία, Μάιος 12, 2021 /PRNewswire/ -- Η Vivre γιορτάζει 9 χρόνια από την ίδρυσή της με πωλήσεις άνω των 261 εκατομμυρίων ευρώ σε εννέα χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει προσεγγίσει πάνω από 1,1 εκατομμύρια πελάτες και έχει ως στόχο να υπερβεί συνολικά το 1,4 εκατομμύρια μοναδικούς πελάτες, οι οποίοι θα έχουν αγοράσει τουλάχιστον μία φορά από τις πλατφόρμες Vivre, μέχρι το τέλος του 2021.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις της εταιρείας παρουσίασαν ανοδική τάση, σημειώνοντας αύξηση περίπου 28% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Επίσης, η επιχειρηματική γραμμή της Vivre Marketplace, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2020, και διευκολύνει τους λιανοπωλητές να πωλούν προϊόντα σε πλατφόρμες της Vivre, αναπτύσσεται ραγδαία και περιλαμβάνει έως σήμερα περισσότερους από 500 ενεργούς προμηθευτές.

Όσον αφορά στον συνολικό αριθμό παραγγελιών που διεκπεραιώθηκαν κατά τα 9 έτη ύπαρξης, 6,3 εκατομμύρια δέματα έφθασαν στους πελάτες της Ρουμανίας και των άλλων οκτώ χωρών όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, τα περισσότερα από τα οποία διανέμονται στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία και την Κροατία. Η πιο επιθυμητή κατηγορία προϊόντων ήταν τα έπιπλα, τα οποία παρήγαγαν πωλήσεις άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ στα εννέα χρόνια της ύπαρξης της εταιρείας.

«Η 9η επέτειος της Vivre μάς βρίσκει σε εννέα χώρες, με μεγάλα σχέδια για την εδραίωση των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Το περασμένο έτος μάς έδειξε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο θα προχωρά μόνο μπροστά πλέον, και επομένως θέλουμε να συμβαδίσουμε με τον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσεται αυτό το τμήμα της αγοράς και, τα επόμενα χρόνια, να γίνουμε η κύρια αγορά κατοικίας και διακόσμησης στην περιοχή.

Η ανάπτυξη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 μας δείχνει ότι είμαστε σε συμφωνία με τον ρυθμό ανάπτυξης που προβλέπεται για το τρέχον έτος, αντίστοιχα, κατά 30%, και αυτό μας δίνει την αυτοπεποίθηση να κατευθύνουμε σημαντικές επενδύσεις σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικά σχέδια, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και σε ελκυστικές τιμές» δήλωσε η Μόνικα Κάντογκαν, διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια της Vivre.

Από τις 6 Μαΐου 2021, η Vivre υποδέχεται τους πελάτες με μια εκστρατεία εκπτώσεων έως και 80% σε έπιπλα, καναπέδες και πολυθρόνες, υφάσματα στο σπίτι, αξεσουάρ κουζίνας και σερβιρίσματος, διακοσμήσεις, χαλιά, είδη lifestyle και άλλα.

Σχετικά με τη Vivre

Η Vivre αποτελεί την κύρια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στη βιομηχανία οικιακών ειδών και διακόσμησης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ιδρύθηκε το 2012 από Ρουμάνους επιχειρηματίες, και διενεργεί πωλήσεις σε 9 χώρες στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη: Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχική Δημοκρατία, Κροατία, Πολωνία και Ελλάδα. Περισσότερα από 150.000 είδη επίπλων, διακόσμησης, υφασμάτων και αξεσουάρ προερχόμενα από 1.000 επωνυμίες σε όλον τον κόσμο είναι διαθέσιμα σε ιστότοπους και εφαρμογές Vivre σχεδιασμένους για κινητές συσκευές.

Η Vivre προσφέρει χιλιάδες νέα προϊόντα κάθε μέρα για όσους θέλουν να να σχεδιάζουν οι ίδιοι τον χώρο τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!