Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Alter Ego Facilities Management Πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018 Facility Management Systems

H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοίνωσε την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018 Facility Management Systems.

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas και, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η Alter Ego αποτελεί την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που αποκτά το διαπιστευμένο, μέσω Ε.ΣΥ.Δ., πιστοποιητικό.

Το συγκεκριμένο πρότυπο θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με την διαχείριση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των πελατών της εταιρίας, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους.

Το σύστημα διαχείρισης ISO 41001:2018 εστιάζει στην ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων μερών, στις συνθήκες εργασίας, στη συμμετοχή της Ανώτατης Διοίκησης, στη θέσπιση και στην παρακολούθηση στόχων και στη συνεχή βελτίωση.

Η Ανθή Ηλιοπούλου, γενική διευθύντρια της Alter Ego, δήλωσε: «Κάθε τι νέο, που μπορεί να εξελίξει την εταιρεία μας, μας αφορά.

Το συγκεκριμένο πρότυπο σχετίζεται όσο κανένα άλλο με το αντικείμενό μας και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει το διαπιστευμένο πιστοποιητικό.

Τέλος, είναι άξιο να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη διαπίστευση, είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης εργασίας και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας των ανθρώπων της Εταιρίας μας, ανταμείβοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!