Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τρακαδάς και KRAFT Paints Χορηγία στο παράρτημα «Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου» στη Χίο

Σε μία νέα δωρεά προχώρησαν, πρόσφατα, η αλυσίδα χρωματοπωλείων ΤΡΑΚΑΔΑΣ και η KRAFT Paints στο πλαίσιο της υποστήριξης του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκεκριμένα η δωρεά αφορά στο παράρτημα «Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου» στη Χίο, όπου φιλοξενούνται 50 παιδιά και πιο συγκεκριμένα διατέθηκαν συνολικά 210 λίτρα από το εποξειδικό χρώμα διαλύτου Pool Epoxy, γαλάζιας απόχρωσης, και 22 λίτρα από το διαλυτικό νίτρου 2000.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η δωρεά έρχεται σε συνέχεια της προσφοράς χρωμάτων στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα.

«Το εποξειδικό χρώμα διαλύτου δύο συστατικών της KRAFT Paints, Pool Epoxy, επιλέχθηκε για τις εξειδικευμένες ανάγκες της δομής στη Χίο, καθώς είναι κατάλληλο για την προστασία από το νερό και τα χημικά τσιμεντένιων και δομικών επιφανειών. Εφαρμόζεται εύκολα και παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χημικά, προϊόντα χλωρίωσης, νερό και θαλασσινό νερό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!