Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΑ Trade With Greece 2021

ΕΒΕΑ

14 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Trade With Greece 2021

Κυκλοφόρησε από το ΕΒΕΑ ο ετήσιος οδηγός της Ελληνικής Οικονομίας, στην αγγλική γλώσσα με τίτλο Trade with Greece.

Φέτος, με δεδομένα τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19, στόχος της έκδοσης είναι να προβληθούν στο εξωτερικό οι επιτυχημένες πολιτικές που υλοποιήθηκαν στη χώρα μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι σχεδιασμοί της χώρας για την «επόμενη μέρα» και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Η ειδική αυτή έκδοση του Ε.Β.Ε.Α. αποστέλλεται σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία, στα γραφεία του Ε.Ο.Τ. στο εξωτερικό, σε μεγάλες ξένες εταιρείες, καθώς και σε οργανισμούς και φορείς οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με την προσέλκυση επενδύσεων στην χώρα μας.  

Το Trade with Greece για το 2021 φιλοξενεί άρθρα του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και κορυφαίων υπουργών, στελεχών της κυβέρνησης και αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και άρθρα- έρευνες διακεκριμένων δημοσιογράφων για όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. 

Ολόκληρη η έκδοση του TradewithGreece είναι διαθέσιμη στο link εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!