Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Η “SABO SA” νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχθηκε στα μέλη της τη SABO SA. Με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας, η SABO ιδρύθηκε το 1984. Αποτελεί μία ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει και κατασκευάζει ρομποτικές εφαρμογές, συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, ηλεκτρολογικές λύσεις και βιομηχανικούς αυτοματισμούς για τους κλάδους τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, υλικών συσκευασίας κά.

Ταυτόχρονα, το νεότερο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις και μετεγκαταστάσεις γραμμών και υπηρεσίες συντήρησης για κάθε τύπου βιομηχανία, παρέχει συστήματα και ολοκληρωμένες γραμμές διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ενώ στον ιδιαίτερο τομέα της κεραμοποιίας αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, έχοντας υλοποιήσει έργα σε περισσότερες από 50 χώρες.

Με την ένταξή της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η SABO ενώνει δυνάμεις με αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις που με τις δράσεις τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και των εν γένει συνεργατών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!