Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Από 31 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2021 η "Bravo Sustainability Week 2021"

«Ο Θεσμός Διαλόγου και Ανάδειξης των θεμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo 2021 εξελίσσεται σε 3 άξονες και ολοκληρώνεται με την διαθεματική και πολυσεμμετοχική Εβδομάδα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Bravo Sustainability Week 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 31 Μαΐου με 5 Ιουνίου 2021. Κατά τη διάρκεια του  Bravo Sustainability Week 2021, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των τοπικών και περιφερειακών προκλήσεων και πεπραγμένων, με διαδικτυακές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα».

 Αυτό γνωστοποιείται με σημερινή ανακοίνωση και αναφέρεται ότι οι 3 άξονες εξέλιξης του θεσμού Bravo αφορούν στα εξής:

  • το Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021, όπου όλες οι πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που συμβάλλουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στην καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής, στη δημιουργία μιας πράσινης οικονομίας, και της υποστήριξης της Κοινωνικής Συνοχής (διακυβέρνηση, αγορά, περιβάλλον, κοινωνία, δράσεις κατά του Covid 19) παρουσιάζονται, αναπτύσσοντας έναν διάλογο με ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων και ενεργών πολιτών.  Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει 74 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 150 πρωτοβουλίες, ενώ συνεχίζεται η συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών μέχρι της 25 Απριλίου. 
  • Το Bravo Schools 2021, ο σχολικός διαγωνισμό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ, με απώτερο στόχο τον περαιτέρω εμπλουτισμό εκπαιδευτικού υλικού και της δημιουργία της Ελληνικής Βιβλιοθήκης των Στόχων.
  • Φέτος το QualityNet Foundation θεσμοθετεί έναν καινούργιο άξονα το Bravo Global Goals 2021, όπου αναγνωρίζει τους οργανισμούς που έχουν υιοθετήσει στην στρατηγική τους την agenda 2030, εφαρμόζοντας τους Παγκόσμιους Στόχους και υποστηρίζοντας τις εθνικές προτεραιότητες, και εκδίδει το Global Goals Review - Greece 2020, αποτυπώνοντας την ωρίμανση των Παγκόσμιων Στόχων στην Ελλάδα.

«Θα ήθελα να καλέσω όλους τους οργανισμούς να καταγράψουν τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει τα τελευταία 5 χρόνια στο Παρατηρητήριο Βιωσιμότητας ώστε να συμπεριληφθούν στην επετειακή έκδοση του Global Goals Review -Greece 2020, στην οποία θα συμπεριληφθούν όλες οι πρωτοβουλίες, εκπροσωπώντας το νέο πρόσωπο της χώρας μας στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του οργανισμού QualityNet Foundation, Χρυσούλα Εξάρχου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!