Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

AIG Εορτασμός των εβδομήντα χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα

Σε διαδικτυακή εκδήλωση, η AIG γιόρτασε τα 70 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και γνωστοποιήθηκαν οι στόχοι της φετινής χρονιάς.

Όπως κατέστη σαφές μέσα από την εκδήλωση εορτασμού, η εταιρεία σκοπεύει να κινηθεί με δυναμισμό και το 2021, εστιάζοντας σε τομείς που απαιτούν μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένη γνώση, κατάλληλη στελέχωση και μία ευρεία γκάμα στατιστικών δεδομένων.

Σύνθετα ζητήματα που αναδύονται τα τελευταία χρόνια, όπως οι κίνδυνοι του κυβερνοχώρου, η Ευθύνη των Στελεχών Διοίκησης, η Περιβαλλοντική Ευθύνη, είναι εκείνα που απαιτούν ένα ξεχωριστό επίπεδο τεχνογνωσίας και όπως αναφέρθηκε, η AIG είναι σε θέση να προσφέρει, εντοπίζοντας έγκαιρα τους νέους κινδύνους για τους πελάτες της.

H American International Group, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι, έχει προσφέρει σε σταθερή βάση καινοτόμα προϊόντα σε όλη την πορεία της σε οικογένειες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ενώ, ακολουθώντας μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, θεωρεί ως βασικό παράγοντα για όλες τις επιτυχίες της, τους ανθρώπους της.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τιμητική διάκριση των συνεργατών της.

Οι κατηγορίες στις οποίες σημειώθηκαν διακρίσεις είναι οι εξής: Συνεργάτες με μικτή παραγωγή (Consumer-Commercial) με έδρα στην Αθήνα, Συνεργάτες με corporate παραγωγή με έδρα στην Αθήνα, Συνεργάτες με μικτή παραγωγή (Consumer-Commercial) με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Συνεργάτες με corporate παραγωγή με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Μακεδονίας, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης, Συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκίδας.

Δήλωση

Ο Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG στην Ελλάδα τα τελευταία 11 χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της εκδήλωσης:

«...Αισθάνομαι αληθινά υπερήφανος που εκπροσωπώ αυτή την τόσο σπουδαία εταιρεία, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στην Ελλάδα. Υπερήφανος για την ομάδα των συναδέλφων μου, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει τις επιτυχίες μας, υπερήφανος για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας και για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που με συνέπεια και σοβαρότητα προσφέρουμε. Στην AIG η καινοτομία είναι αυτοσκοπός. Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε νέους τρόπους εργασίας ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα 70 χρόνια ιστορίας μας, σε ένα ταξίδι που σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!